Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Με έντονη παρουσία η MICHELIN στο Ράλλυ Ακρόπολις

Το Ακρόπολις Ράλλυ ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου,  στο Λουτράκι με την απονομή στους νικητές και για μία ακόμη χρονιά στέφθηκε με επιτυχία.

Η MICHELIN έκανε έντονη την παρουσία της τόσο στην τελετή έναρξης την Παρασκευή 31 Μαΐουστο Ζάππειο, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Αίγλης δεξιώθηκε τους δημοσιογράφους του αυτοκινητιστικού ρεπορτάζ οι οποίοι από τον χώρο της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης ενός από τους σημαντικότερους αγώνες του Πρωταθλήματος WRC.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους σημαντικοί άνθρωποι του χώρου της αυτοκίνησης, ενώ παρών ήταν και ο Κώστας Στεφανής, φίλος της MICHELIN.

Επίσης, στον χώρο του Ζαππείου η MICHELIN είχε ειδικό περίπτερο όπου φιλοξένησε το κοινό που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης και μοίρασε αναμνηστικά δώρα της μάρκας.

Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό περίπτερο είχε κατασκευάσει η MICHELIN και στον χώρο του Service Park στο Λουτράκι, όπου το μεγάλο πλήθος των επισκεπτών είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε διαδραστικά ηλεκτρονικά παιχνίδια, να πάρει πληροφορίες για τα ελαστικά MICHELIN και τις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στην κατασκευή τους, και να φύγει με πλούσια δώρα από την MICHELIN. Ο Κώστας Στεφανής επίσημος προσκεκλημένος της MICHELIN ήταν στον χώρο της MICHELIN, μίλησε με το κοινό και μοιράστηκε τις εμπειρίες του από την επί σειρά ετών συμμετοχή του στους αγώνες αυτοκινήτου και ιδιαίτερα στα Ακρόπολις Ράλλυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου