Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

"Έφυγε" ο Τάσος Γουσέτης

http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=7&art_id=15860


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Τάσος Γουσέτης

Στα 56 του χρόνια, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο Τάσος Γουσέτης, το πρωί της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου 2014.

Γεννημένος στον Πειραιά τον Αύγουστο του 1957, ο Τάσος ξεκίνησε τους αγώνες από το μπάκετ του συνοδηγού του Γιώργου Αγγελίδη στο Ολυμπιακό Ράλλυ του 1981 και έως το τέλος εκείνης της δεκαετίας έκανε σποραδικές εμφανίσεις σε επιλεγμένους αγώνες. 
Συμμετείχε για πρώτη φορά στο Ράλλυ Ακρόπολις το 1990 και πάλι μαζί με τον Γιώργο Αγγελίδη, με τον οποίον τερμάτισαν στην 23η θέση της γενικής κατάταξης και στη 2η της Ν2. Ουσιαστικά από εκείνη τη χρονιά ξεκίνησε μια μεγάλη καριέρα στους αγώνες ράλλυ, πάντα από τη θέση του συνοδηγού, η οποία διήρκεσε έως τα τέλη του 2009. Εκτός του Αγγελίδη έχει διατελέσει συνοδηγός των Βασίλη και Θέμη Χαλκιά, και βεβαίως μόνιμος συνεργάτης του Γρηγόρη Νιώρα, από το 2003 έως το 2008. 
Γεμάτος κέφι και ζωντάνια ο Τάσος Γουσέτης ήταν πασίγνωστος στο χώρο των αγώνων για τα καταπληκτικά του ανέκδοτα και το αστείρευτο χιούμορ του. Η τελευταία του εμφάνιση στους αγώνες ήταν στο 33ο Ράλλυ Παλάδιο του 2012, ως οδηγός αυτή τη φορά, έχοντας δίπλα του τον Δημήτρη Παούρη.
Το τελευταίο αντίο στον Τάσο θα δοθεί την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 16:00, στον Ιερό Ναό του Αγ. Ιωάννη, στο Κοιμητήριο του Σχιστού, στον Πειραιά.
Ο Πρόεδρος, η διοίκηση, τα μέλη της ΕΠΑ και τα στελέχη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του.