Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

RIP... Μιχάλης Κριάδης (1951-2011)

Πηδώντας από το μπαλκόνι του γραφείου στο Μαρούσι έβαλε τέλος στη ζωή του ο διευθύνων σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Vitamin, Μιχάλης Κριάδης. Ο εκλιπών, σύμφωνα με την αστυνομία, άνοιξε το παράθυρο και έπεσε στο κενό. Το συμβάν έλαβε χώρα στις 7.45 το πρωί, λίγη ώρα αφού έφτασε στο γραφείο στην οδό Πάρνωνος στο Μαρούσι.
Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες του blog.gr, άφησε πίσω του τρία ιδιόχειρα σημειώματα. Στη φωτό: ‎"Κάρλο" - Μιχάλης Κριάδης στην εκκίνηση του 11ου Ράλλυ Θερμαϊκού, το 1980.

ΣΟΚ! Έφυγε ο φίλος, ο συναθλητής, ο συνεργάτης. Τα βρόντηξε ο Μίχαλος. Ο Μιχάλης... Κριάδης! Ξεχείλιζε από αξιοπρέπεια αυτός ο ωραίος, ο ευγενέστατος άνθρωπος. Ο "σικ" του άτυπου συνδέσμου Ράλλυμαν που γεννηθήκαμε τη δεκαετία '50-'60. Δεν ξεχνιέται γενικώς από όλους όσοι τον γνώριζαν. Ειδικώς θα θυμάμαι για πάντα τις ατελείωτες συζητήσεις-αναλύσεις τηλεφωνικά Δευτέρα πρωί πολύ νωρίς μετά από κάθε αγώνα μας και όχι μόνο! Στην όμορφη συζυγό του, Ισμήνη, στην Τζένη τους και στους πιστούς του φίλος, όπως ο οδηγός του ο Κώστας Αποστόλου θερμά συλλυπητήρια, με πολλή αγάπη Στρατισίνο