Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2010                                    7ος Αγώνας Κερατέα 21/11


Έπειτα από έναν υπέροχο αγώνα στην Αττικοβοιωτία, η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2010 θα γίνει μετά τις Δημοτικές εκλογές και πάλι στο Νομό Αττικής! Συγκεκριμένα, ο επόμενος αγώνας Trail Ride θα γίνει στην Κερατέα στις 21 Νοεμβρίου! Έδρα μας το Attart Off Road Park
Στην Κερατέα θα υπάρχουν 2 διαδρομές, μια διαδρομή Hard Enduro μήκους περίπου 75km για τους σκληροπυρηνικούς του είδους, και μια μεγαλύτερη για Quad, On-Off, GPS και Enduro με μήκος 110km, συνδυασμένα σε απλές και ειδικές διαδρομές.
Όμως, ο αγώνας δεν θα σταματήσει εκεί! Στον τερματισμό, θα υπάρχει Super Ειδική μέσα στο Attart Off Road Park, ειδικά διαμορφωμένη για τους Trail Riders μπροστά στα μάτια των πολλών θεατών που θα μας παρακολουθούν!
Στην συνέχεια, οι πρωταγωνιστές θα χωριστούν σε ομάδες, και θα δώσουν μεταξύ τους μια ξεχωριστή μάχη: Στο Paintball! Μάχη για την τελική επικράτηση μεταξύ των κατηγοριών, και για το κύπελλο ομάδας!!!
Επίσης, πολλά παιχνίδια θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν τα παιδιά των επισκεπτών αλλά και οι οικογένειες των αγωνιζομένων που έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επισκεφτούν το Attart Off Road Park να παρακολουθήσουν τον αγώνα, τους αγαπημένους τους, αλλά και να περάσουν μια όμορφη Κυριακή σε έναν πλούσιο παιδότοπο με τα παιδιά τους! Υπάρχει Bungee Trampolino, «στίβος μάχης», Flying Fox, αναρριχητικός τοίχος, παιδική χαρά, off road βόλτα στην πίστα με αυτοκίνητα 4Χ4 και πολλά άλλα για τους μικρούς μας φίλους!
Αυτή τη φορά από την παρέα μας θα λείψουν τα αυτοκίνητα 4Χ4, οι οποίοι όμως μπορούν να έρθουν ως επισκέπτες στο χώρο, και γιατί όχι; Να συμμετάσχουν στα λοιπά παιχνίδια της εκδήλωσης!
Στη συνέχεια θα γευματίσουμε όλοι μαζί, αγωνιζόμενοι και συμμετέχοντες, πριν προχωρήσουμε στην απονομή, δίνοντας κι ένα ηχηρό μήνυμα για την αποτροπή δημιουργίας Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην αρχαιολογική περιοχή του Ομβριόκαστρου, κάτι που προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει η Δημοτική Αρχή!
Σας καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ, αγωνιζόμενους ή μη, επισκέπτες και θεατές, να έρθετε να βρεθούμε για μια ακόμη φορά όλοι μαζί στο Attart Off Road Park, σαν μια συνάθροιση παλιών συμμαθητών σε ένα γνώριμο και φιλικό περιβάλλον!
Αρωγοί του αγώνα είναι ο Δήμος Κερατέας, το Attart Off Road Park, οι MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες http://www.to4x4.gr/, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, και φυσικά το www.trailride.gr

31ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ

Η ράμπα της εκκίνησης του 31ου ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟΥ, στις 27/11, θα στηθεί στο γραφικό Λιμάνι της Νέας Περάμου, όπου θα λειτουργήσει και το Κέντρο του αγώνα, το Σέρβις Παρκ, η Ανασυγκρότηση και ο Τερματισμός.
Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα περιλαμβάνουν εκτός από τις γνωστές από την περσινή διοργάνωση Μελετάκι, Ψάθα και Πάνακτο, μία ειδική διαδρομή που έχει να χρησιμοποιηθεί αρκετά χρόνια. Είναι ο ‘Αγιος Ιωάννης, μία πολύ τεχνική και απαιτητική διαδρομή που προστέθηκε στο φετινό πρόγραμμα που έτσι κι αλλιώς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμα αρκετοί ανοιχτοί «λογαριασμοί» για να κλείσει το φετινό κυπελλο ασφάλτου. Το 31ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Περάμου, την υποστήριξη των Δήμων Μεγαρέων, Βιλίων, Δερβενοχωρίων και Μάνδρας ενώ χορηγοί του αγώνα είναι η BILSTEIN, το TERRA SPORT, το Ι.ΚΤΕΟ Ασπροπύργου “Check Point”, η “ΡΟΔΗΣ-Ανταλλακτικά/Service”, η “Παπαδόπουλος–Εξατμίσεις” και χορηγός επικοινωνίας το “RALLY.GR”. Η οργάνωση έχει ετοιμάσει και θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων ένα DVD με όλες τις ειδικές διαδρομές του αγώνα.  Το DVD θα αρχίσει να διανέμεται από την Δευτέρα 8/11 που είναι και η έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής. Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:
·           Λήξη συμμετοχών         Τετάρτη 17/11 – 20:00 στα γραφεία
                                      της START LINE
·           Αναγνωρίσεις              18 – 26 Νοεμβρίου
·           Τεχνικός Έλεγχος        Παρασκευή 26/11 – 16:00 έως 21:00 στο Ι.ΚΤΕΟ Ασπροπύργου “Check Point” (Έξοδος 4 Αττικής Οδού)
·           Εκκίνηση                    Σάββατο 27/11 – 08:00 Λιμάνι Νέας Περάμου
·           Τερματισμός                Σάββατο 27/11 – 17:07 Λιμάνι Νέας Περάμου
·           Απονομή                     Σάββατο 27/11 – στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της
Νέας Περάμου  (οδός Κύπρου 4)

ΓιαΓια περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα και φαξ της Λέσχης, 210 9812341 και 210 9821069 από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 17.30 – 21.00, ή στο κινητό 6973 030125.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ
Αγκαλιά με τον τίτλο ο Χαλκιόπουλος
Στην πόλη των Σερρών και στην γνωστή πίστα καρτ, δίπλα από το αυτοκινητοδρόμιο, διεξήχθη ο 4ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος καρτ. Οι οδηγοί συμμετείχαν σε πέντε κατηγορίες και οι «μάχες» που εξελίχτηκαν άφησαν με ανοιχτό το στόμα τους θεατές που είχαν κατακλύσει τις κερκίδες.
       Στον αγώνα έλαβαν μέρος και οι δύο οδηγοί της αγωνιστικής ομάδας Eagle Racing, Μιχάλης Κ. Χαλκιόπουλος και Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος. Ο πρώτος συμμετείχε στην ΚΖ2 αλλά έπρεπε να περιμένει τουλάχιστον 8 ημέρες για να πανηγυρίσει την πρώτη θέση και αυτό έπειτα από απόφαση της ΕΠΑ η οποία αναγνώρισε λάθος των τεχνικών εφόρων σχετικά με την Homologation των φίλτρων. Η συγκομιδή του Μιχάλη Κ. Χαλκιόπουλου ήταν μία πρώτη και μία δεύτερη θέση που τον έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό σημαίνει πως με μία καλή εμφάνιση στον τελευταίο αγώνα της Αθήνας, ο οδηγός, που υποστηρίζει η εταιρία πετρελαιοειδών Silk Oil, θα πανηγυρίσει τον τίτλο στην κατηγορία του. Ο έτερος οδηγός της ομάδας, Μιχάλης Α. Χαλκιόπουλος συμμετείχε στην κατηγορία KF3, όπου κατάφερε στον διπλό αγώνα, να κατακτήσει μία 6η και μία 9η θέση. 
Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα στις 21 Νοεμβρίου στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών.

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η EKO-Halivelakis Racing Team στο 32o RALLY ΚΡΗΤΗΣ κατέκτησε τον τίτλο της F3

Tο 32ο “Super Fast Ferries” Rally Κρήτης πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 30-31 Οκτωβρίου στη περιοχή του Ηρακλείου, που προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου. Η EKO-Halivelakis Racing Team με το γνωστό 206 S1600 και τον Κωνσταντίνο Χαλιβελάκη στα πηδάλια έχοντας δίπλα του τον έμπειρο Λεωνίδα Μαχαίρα πραγματοποιώντας άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφεραν μετά από έναν έντονο συναγωνισμό, να τερματίσουν στην 3η θέση της γενικής κατάταξης και στην 2η θέση στις κατηγόριες F2 & F3. Με αυτό το αποτέλεσμα εξασφάλισαν τον τίτλο στην κατηγορία F3 του Κυπέλλου Ασφάλτου. Το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι γλιστερές ειδικές διαδρομές που αρχικά δυσκόλεψαν τον νεαρό οδηγό όμως στην συνεχεία βρήκε τον ρυθμό του και κινήθηκε σε κορυφαίους χρόνους.
Οι νικητές του αγώνα ήταν οι Γρηγόρης Νιώρας – Κώστας Κάκαλης με το Subaru Ιmpreza N12 και στη 2η θέση βρέθηκαν οι τοπικοί Γιώργος Περουλάκης – Γιώργος Ζωφάκης με Honda Civic. Αξίζει να αναφερθεί η πολύ καλή επίδοση των άτυχων Γιώργο Νικολιδάκη – Μάνο Πετούση με Peugeot 106 rally που μέχρι την τελευταία ειδική διαδρομή είχαν τη πρωτοπορία του αγώνα μέχρι που τους ‘πρόδωσε’ το κιβώτιο ταχυτήτων. Την προσπάθεια της ομάδας στον κρητικό αγώνα στήριξε η εταιρεία SUPERFAST FERRIES που πρόσφερε την ασφαλή μεταφορά της ομάδας!
Επίσης, την προσπάθεια της ομάδα στηρίζουν η εταιρεία ΕΚΟ, η εταιρεία RON rent a car – travel tourism, το περιοδικό 4τροχοί, η κατασκευαστική εταιρία ConTent και η Peugeot Γκάλλο.
COOPER 24 ΩΡΕΣ 4Χ4 2010

Στην Αίγλη Ζαππείου η εκκίνηση
Από την Αίγλη του Ζαππείου θα γίνει η εκκίνηση του Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2010.
Εκεί θα τερματίσουν οι αγωνιζόμενοι και 24 ώρες αργότερα. Το Ζάππειο και
η Αίγλη φιλοξένησαν και την εκκίνηση των Ακροπολικών Ιχνηλασιών το 2006.
Για χρόνια το σημείο ήταν ο χώρος που ξεκινούσε το Rally Acropolis! H επιλογή
αυτή είχε σα στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή του αγώνα και των χορηγών
των συμμετεχόντων.
 Στο Δίστομο τα service parks
Ο Δήμος Διστόμου, λίγο πριν ενοποιηθεί λόγω Καλλικράτη με αυτόν της Αράχωβας,
αναλαμβάνει να φιλοξενήσει τα δύο service parks στη μέση του αγώνα. Τα service
parks θα οργανωθούν στην Κάτω Πλατεία του Διστόμου, με την υποστήριξη του
Δήμου και τοπικών φορέων που θα προσφέρουν φαγητό και εδέσματα στους
αγωνιζόμενους. Θα υπάρχουν διαθέσιμα συνεργείο, βουλκανιζατέρ και
πρατήριο της EKO για ανεφοδιασμό.
 Olympus Plaza και αγώνας 
Η πρώτη ανασυγκρότηση, το πρωινό service park και η τελική ανασυγκρότηση
πριν τον τερματισμό θα γίνουν και πάλι στο Olympus Plaza στο Σχηματάρι,
στο ρεύμα της εισόδου προς την Αθήνα. Μόλις οριστικοποιηθεί το σημείο
εκκίνησης και τερματισμού, θα ανακοινωθεί και το ωράριο του σημείου.
 Ανανέωση συμμετοχών- 26/10
Φτάσαμε τις 73 επιβεβαιωμένες συμμετοχές! Συμπληρώνουν και οι 4 κατηγορίες,
Open, Normal, Entry και SUV. Έχουν συμπληρωθεί και 4 κατασκευαστές:
Suzuki, KIA, Jeep, Mitsubishi. Έχουμε ήδη 3 συμπληρωμένες ομάδες στο
κυνήγι του επάθλου ομάδων: ΚΙΑ Club, Λέσχη Τετρακίνησης Λέσβου,
Αττική Λέσχη Τετρακίνησης. Δείτε τις συμμετοχές εδώ.
 Και γουρούνες στον 24ωρο!!!Η οργανωτική επιτροπή των Cooper 24 Ωρών 4Χ4 2010
αποφάσισε, μετά από και τις αρκετές αιτήσεις των αναβατών,
να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στον αγώνα ATVs, οι
γνωστές μας γουρούνες.
Αλυτάρχης του αγώνα των τετράτροχων «μοτοσικλετών»
θα είναι ο Σταμάτης Μελέτης.
Tα «γουρούνια» θα ξεκινήσουν εμπρός από τα αυτοκίνητα και
θα έχουν πάνω κάτω την ίδια διαδρομή, με πιθανά μεγαλύτερες
ανασυγκροτήσεις.