Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Στόχος Αθανασούλα επετεύχθη!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν το 16ο Ράλλυ Κορίνθου οι Λάμπρος Αθανασούλας και Νίκος Ζακχαίος, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του αγώνα οδηγώντας ένα Mitsubishi Lancer Evo IX της κατηγορίας Ν4.

Το πλήρωμα ετέθη επικεφαλής του αγώνα από το πρώτο πέρασμα και τερμάτισε πρώτο με διαφορά 1’ 58’’ από τους δεύτερους Νιώρα-Κακαλή με Subaru Impreza Ν12 και 2’ 22’’ από τους τρίτους Χαλκιά-Μαχαίρα με Mitsubishi Lancer Evo VIII.

Χορηγός για άλλη μια φορά ήταν η εταιρεία πετρελαιοειδών JETOIL, ενώ την προσπάθεια υποστήριξαν το περιοδικό 4Τροχοί, τα ελαστικά Pirelli, το συνεργείο Auto Soto και η Bodega.

Ήταν ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο, δήλωσε ο Λάμπρος. Το χαρήκαμε πολύ γιατί καταφέραμε να συνδυάσουμε την διασκέδαση μας και των θεατών με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κρίμα για την ατυχία του Λάμπρου Κύρκο, που έκανε πολύ καλούς χρόνους στα πρώτα δυο περάσματα. Συγχαρητήρια στην ΑΛΑΚ για ένα πολύ ωραίο αγώνα. Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για εμάς… ποιος ξέρει; Το σίγουρο είναι ότι μου είχε λείψει πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου