Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ταχύτερος όλων στον Αχλαδόκαμπο o Περατινός

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις προσπάθειές του στην νέα κατηγορία Formula Saloon ο Νικόλας Περατινός. Ο πολύπειρος οδηγός έδειξε για μια ακόμη φορά τις σπουδαίες ικανότητές του στο βρεγμένο οδόστρωμα και κυριάρχησε στην άτυπη συνολική κατάταξη του αγώνα σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους 63 συμμετέχοντες που πήραν εκκίνηση.

Ο Νικόλας Περατινός με το Ford Escort Cosworth ήταν ο μοναδικός που έπεσε κάτω από 3:20, σημειώνοντας χρόνο στο 3:17.20 στο πρώτο σκέλος και 3:20.41 στο δεύτερο με τη βροχή να έχει δυναμώσει. Η συνολική του επίδοση έτσι ήταν 6:37.61, δηλαδή περισσότερο από δέκα δευτερόλεπτα κάτω από το χρόνο του νικητή της Ομάδας Α, Μιχάλη Ευθυμίου.

Ο Νικόλας Περατινός επέστρεψε έτσι δυναμικά έπειτα από ένα χρόνο στις αναβάσεις και στο πλαίσιο της νέας κατηγορίας Formula Saloon προγραμματίζει να συμμετέχει στις περισσότερες φετινές αναβάσεις καθώς και σε κάποιον αγώνα ταχύτητας.

Η Formula Saloon είναι μια κατηγορία με πολλές ελευθερίες για τα αυτοκίνητα και στόχο να προσελκύσει νέους ανθρώπους στο χώρο που αναζητούν ένα πεδίο διάκρισης και ανταγωνισμού στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Αναβάσεων και Ταχύτητας. Ήδη από το ενδιαφέρον που υπάρχει φαίνεται πως στη δημοφιλέστερη ελληνική ανάβαση, τη Ριτσώνα θα συγκεντρωθούν πολλές συμμετοχές δημιουργώντας μια πολύ ανταγωνιστική νέα κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου