Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rally Raid

Αυλαία στη Βοιωτία

Η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally Raid - Trail Ride 2010 θα πέσει στις 12 Δεκεμβρίου με έναν αγώνα στη Βοιωτία! Με αφετηρία το Κρυονέρι, να διασχίσουμε την Αττική, για να μπούμε στην Βοιωτία όπου θα γίνουν 2 ειδικές διαδρομές: Μια μεγάλη για τα αυτοκίνητα 4Χ4, τα Quad, τα Enduro και τα On-Off, και μια μικρότερη αλλά δυσκολότερη για τις κατηγορίες Hard και Veterans.

Ο αγώνας αναμένεται δυνατός, καθώς, όντας ο τελευταίος της χρονιάς, πολλά θα κριθούν για την τελική κατάταξη των Κυπέλλων και των Πρωταθλημάτων σε διάφορες κατηγορίες που είναι ακόμη ανοιχτές, και φυσικά σε όλες τις κατηγορίες των αυτοκινήτων 4Χ4!

Ο Δεκέμβρης αναμένεται να έχει ποτίσει καλά τα χώματα της Βοιωτίας και η λάσπη είναι σίγουρη! Όχι τόση για να μας ταλαιπωρήσει, αλλά αρκετή για να διασκεδάσουμε, στις ορεινές περιοχές του Ελικώνα και του Κιθαιρώνα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 7:00 το πρωί για τις μοτοσυκλέτες, τα Quad και τα αυτοκίνητα, ενώ τα πρώτα πληρώματα αναμένεται να τερματίσουν κατά τις 14:00.

Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες: Μία για οχήματα έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχει και η κατηγορία Entry Level για πρωτοεμφανιζόμενους στο χώρο της τετρακίνησης αγωνιζόμενους!

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της μοτοσυκλέτας αλλά και αυτοκινήτου 4Χ4 στη χώρα μας! Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.


Αρωγοί του αγώνα είναι οι MAKAN Touratech Hellas, η Jet Power, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Boss Travel και η εταιρία συστημάτων επικοινωνίας AMITEL A.E. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες http://www.to4x4.gr/, www.motorsite.gr, www.pitlane.gr, και φυσικά το www.trailride.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου