Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

1η ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΧΙΝΟΥ : Με 58 συμμετοχές

Η Ανάβαση Σχίνου στην πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα, ξυπνάει μνήμες από Ακρόπολις παλιάς εποχής στους γηραιότερους και προσφέρει μια νέα πρόκληση στους νεότερους.
Με την 1η Ανάβαση Σχίνου ολοκληρώνεται το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων που για μια ακόμη χρονιά συγκέντρωσε χιλιάδες θεατές στις πλαγιές όλης της χώρας. Τελευταία στροφή είναι μια νέα ανάβαση, μια πρόκληση για οδηγούς αλλά και θεατές καθώς το άγνωστο τοπίο, σίγουρα θα φέρει ανακατατάξεις και ίσως εκπλήξεις. Η λέσχη ΠΑΛΜΑ έχει αναλάβει τη διοργάνωση της 1ης Ανάβασης Σχίνου, μιας διαδρομής που βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και αποτελεί μια ακόμη εξαιρετική λύση για μικρή σε διάρκεια και έξοδα εξόρμηση αγωνιστικού χαρακτήρα.
Οι 58 συμμετοχές συνθέτουν το αγωνιστικό σκηνικό και οι τίτλοι που εκκρεμούν καθιστούν σαφές πως η Ανάβαση Σχίνου μπορεί να είναι μια γιορτή για το φινάλε του πρωταθλήματος, δεν παύει όμως να είναι ένας αγώνας με στόχο την πρωτιά. Αύριο στο χωριό του Σχίνου θα γίνει από τις 07:30 μέχρι και τις 10:00 ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος για τους συμμετέχοντες. Οι δοκιμές θα ξεκινήσουν στις 10:30, ενώ την Κυριακή ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00. Υπενθυμίζεται πως η διαδρομή θα κλείσει μια ώρα νωρίτερα, στις 09:00 και για την ομαλή ροή και λειτουργία παρακαλούνται όσοι βρεθούν στη διαδρομή να ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης._ΣΤΑΘΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.mailto:ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.stathisp@rally.gr  Πηγή : rally.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου