Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

24o ATTIKO RALLY SPRINT 2012

Όλα είναι πλέον έτοιμα. Η Α.Λ.Α. (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ), προσπαθώντας πάντα για το κάτι παραπάνω, αυτή την φορά υπερέβαλε εαυτόν !
Η διεξαγωγή του 24ου ΑΤΤΙΚΟΥ RALLY SPRINT εμπλουτίζεται καθημερινά και από νέα στοιχεία, που εγγυώνται την απόλυτη ευχαρίστηση όλων των εμπλεκόμενων με τον Αγώνα (Πληρώματα, Θεατές).

Για τους θεατές η οργάνωση προσφέρει, σε συνεργασία με την εταιρία GR TOURS S.A. , την μεταφορά από Αθήνα – Ωρωπό – Αθήνα, με πολυτελή πούλμαν. Συγκεκριμένα . Όσοι από τους κ.κ. θεατές δεν θέλουν να μετακινηθούν με το Ι.Χ. τους, έχουν την δυνατότητα, με ένα παρά πολύ χαμηλό κόμιστρο (μικρότερο των 9 ευρώ), να παρακολουθήσουν τον αγώνα από όποιο σημείο της Ειδικής Διαδρομής της Μαυροσουβάλας επιθυμούν και να επιστρέψουν στην Πρωτεύουσα.
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων πρέπει να απευθυνθούν στην κα. ΖΩΗ ΠΑΠΑΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ στα τηλέφωνα 210 9889275-6 & 6949195602.

Η απονομή επάθλων στους νικητές καθώς και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Α.Λ.Α. θα γίνει στο CAFÉ-RESTURANT VIA DANDE που βρίσκεται στον Παραλιακό Δρόμο Ωρωπού- Αθηνών.

Ο φίλος και πάντα υποστηρικτής της λέσχης μας «ΙΑΒΕΡΗΣ», ειδικά για την διεξαγωγή του 24ου ΑΤΤΙΚΟΥ RALLY SPRINTαποτύπωσε σε κείμενο την αποψη του σχετικά με την «Πρόσφορα των Αγώνων στην Εξέλιξη της Ασφάλειας των Αυτοκινήτων». Το κείμενο θα διανεμηθεί μαζί με το έντυπο των συμμετοχών σε όλους τους θεατές και θα αναρτηθεί στον ιστότοπο (site) της Λέσχης.

Υπενθύμιση ! Οι συμμετοχές κλείνουν την Παρασκευή 9 Μαρτίου.

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής :
Στα τηλ. της Λέσχης : 210 6923180 fax: 210 6923135
Web : www.ala-racingclub.gr
Mail: info@ala-racingclub.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου