Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τα Cruze οδεύουν προς τη νίκη στο Μακάο

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα WTCC 2010 φθάνει στο τέλος του με τις ομάδες, τους οδηγούς  και τα αυτοκίνητα να βρίσκονται ήδη στο Μακάο για το φινάλε την Κυριακή.
Η Chevrolet, που από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, απέχει μόλις λίγους βαθμούς από τη πρώτη θέση και τον τίτλο των Κατασκευαστών, ενώ ο Yvan Muller είναι ακόμα πιο κοντά στον τίτλο του Πρωταθλητή.
Η αγωνία και ο ενθουσιασμός κορυφώνονται σε αναμονή του τελευταίου αγώνα στο Μακάο, όχι μόνο λόγω του ότι οι αγώνες στην Κίνα είναι συνήθως αποφασιστικοί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά κυρίως επειδή πρόκειται για μία από τις πλέον ξεχωριστές πίστες στο ημερολόγιο του WTCC.  Όλα μπορούν να συμβούν λοιπόν στη Guia, μία πίστα που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Από εκεί εξάλλου προέρχεται και η φήμη του συγκεκριμένου αγώνα ως ‘’lottery’’ κάτι που φυσικά συνάδει και με την κύρια δραστηριότητα της πόλης που δεν είναι άλλη από τον τζόγο…!
Παραμονές λοιπόν του τελικού και η ομάδα της Chevrolet είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε αυτό που έχει να κάνει. Έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Cruze, το οποίο εξάλλου αποδείχθηκε άκρως ανταγωνιστικό καθ’ όλη της διάρκεια των φετινών αγώνων, η ομάδα της Chevrolet σχεδιάζει να κάνει ακόμα μία επιτυχημένη εμφάνιση στο Μακάο, μία πίστα από την οποία έχει άριστες αναμνήσεις τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου