Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Τελευταία νέα από το Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2010

Το Cooper 24 Ώρες 4Χ4 2010 μπήκε στην τελική του ευθεία. Την Τετάρτη, έγινε ο τεχνικός έλεγχος, ενώ την Τρίτη είχε ολοκληρωθεί ο τελικός έλεγχος, τρίτος στη σειρά της διαδρομής.
Ο αγώνας θα έχει μήκος 750 χιλιόμετρα. Θα ξεκινήσει το Σάββατο 27 Νοέμβρη στις 12:00 το μεσημέρι από την Αίγλη του Ζαππείου και θα τερματίσει στο ίδιο σημείο μετά από 24 ώρες, την Κυριακή το μεσημέρι.
 Η διαδρομή σε γενικές γραμμές είναι Αίγλη - Σχηματάρι – Ύπατο – Υλίκη – Ακραίφνιο – Αλίαρτος – Άγιος Γεώργιος – Λιβαδειά – Καρακόλιθος – Δαύλεια – Δίστομο – Δεσφίνα – Δελφοί – Χρυσό – Άμφισσα – Ελαιώνας – Δροσοχώρι – Αράχωβα – Δίστομο – Στείρι – Παραλία Διστόμου – Ζάλτσα – Κυριάκι – Ελικώνας – Αγία Άννα – Κορώνεια – Υψηλάντης – Πέτρα – Ευαγγελίστρια Παναγιά – Αμπελοχώρι – Θήβα – Σχηματάρι – Άρμα – Θήβα – Καλλιθέα – Τανάγρα – Σχηματάρι – Αίγλη.
Πέρασαν τεχνικό έλεγχο στο ΙΚΤΕΟ Πήγασος 45 αυτοκίνητα.  Μένουν ακόμη  20 αυτοκίνητα που θα περάσουν το Σάββατο, από επαρχεία και εξωτερικό και τα ATVs που θα περάσουν την Παρασκευή.
 Ανανεώθηκαν οι συμμετοχές, η πρόγνωση του καιρού στα σημεία του αγώνα και τα timetables. Ο καιρός θα είναι βροχερός την Παρασκευή και στεγνός το Σάββατο. Οπότε θα έχουμε λάσπη και στεγνούς μηχανικούς, κριτές και θεατές!
 Η πρόσβαση στην εκκίνηση στην Αίγλη του Ζαππείου γίνεται ΜΟΝΟ από Βασιλέως Κωνσταντίνου και Αμαλίας. Η εκκίνηση θα είναι πανηγυρική, θα τηρηθεί η σειρά, αλλά η χρονική απόσταση ανάμεσα στα αυτοκίνητα θα είναι απλά ενδεικτική.
 Η ενημέρωση και η τοποθέτηση των συστημάτων ηλεκτρονικής παρακολούθησης θα γίνει, για όλους, στο Olympus Plaza πριν την εκκίνηση.
 Τα πληρώματα θα πρέπει να βρίσκονται στον τερματισμό στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, εκτός αν φύγουν από το Olympus Plaza μετά τις 10:50, oπότε έχουν 1:10 λεπτά να ολοκληρώσουν τη διαδρομή μέχρι την Αίγλη.
 Στην είσοδο κάθε Service Park οι συμμετέχοντες θα ενημερώνονται για την ώρα που θα πρέπει να ξεκινήσουν την επόμενη ειδική. Ο χρόνος service της μίας ώρας και 30 λεπτών είναι ο ιδανικός και μπορεί να είναι μικρότερος για κάποια πληρώματα, αλλά κατ΄ ελάχιστο 1 ώρα. Αυτό για να μαζεύεται ο χρόνος ανάμεσα στον πρώτο και τον τελευταίο  αγωνιζόμενο.
 Η κατηγορία entry και η κατηγορία SUV δεν θα κάνουν την 4η ειδική. Θα φύγουν αμέσως μετά το Service Park IV για τον τερματισμό.

Περισσότερες λεπτομέρειες και τα τελευταία νέα στο http://www.ihnilatis4x4.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου